Pagina's

dinsdag 29 mei 2012

Trui is klaar.

Hij zit perfect alleen is de kleur heel donker aubergine dus niet zo licht als op de foto. Het is een patroon van Drops dat ik heb aangepast naar mijn eigen wensen.

Vakantie!

Wat een heerlijk pinksterweekend was het. We hebben al ruim een week vakantie en zijn eigenlijk best wel druk. Woensdag zijn we naar De Oliemeulen geweest, een dierenpark in Tilburg. Het meeste speelt zich af in een hele oude boerderij en daarom heen is het ook mooi opgezet met een heerlijk terras. Daarna de stad nog even ingegaan maar het was erg warm dus nog maar even een terrasje gepakt. Zaterdag hadden we een 40jarig huwelijksfeest van een nicht van Rob en na de 1e borrel stond er een heerlijk buffet klaar met veel vis maar ook sate, gehaktballetjes, frietjes en diverse salades. Ook kregen we een heerlijk toetje Na de koffie gingen we naar een andere zaal waar ook een dansvloer was en live-muziek. Het was een hele gezellige avond in Schoorl dus we waren weer om 1.45 thuis. Zondag was het ook heerlijk weer en hebben we de grillplaat op de balkontafel gezet en heerlijk vlees en groenten gegrilld. Maandag naar Floor in Hoogezand geweest en ook enorm genoten. Rob heeft nog even vinyl op de overloop gelegd voor haar en verder hebben we lekker in de tuin gezeten en lekker gelopen met de hond. Morgen weer een verjaardag, wat een vervelend leven hebben we toch, maar niet heus.

dinsdag 22 mei 2012

Australische cake.

Deze heb ik gisteren gebakken en hij is heel erg lekker. Kan ook met slagroom:

maandag 21 mei 2012

De 2e leuke dieren RR.

Deze keer was er een 2e Round Robin aan de beurt met leuke dieren. Ik heb Tiggy de poes gemaakt en vond hem erg leuk.
En zo is de hele lap tot nu toe:

maandag 14 mei 2012

Super verwend!

Mijn dochters konden niet komen, uiteindelijk is het voor hun ook moederdag en wonen ze ver weg. Maar er was een hele lieve kaart met daarin het bericht dat ze een hotelovernachting voor ons hebben geregeld. Wat ze niet wisten was dat ik zelf al aan het kijken was voor een hotelletje omdat we binnenkort vakantie hebben en onze reis naar Frankrijk kon helaas niet doorgaan. Dus dacht ik in ieder geval even een nachtje weg en dan meteen onze 4e trouwdag, Rob zijn verjaardag en de dag dat we 9 jaar samen zijn die vallen alle 3 na elkaar dus het kon allemaal geregeld worden op die datum dus helemaal Super. Bedankt meiden! Ook natuurlijk even naar mijn en Rob zijn moeder geweest.

maandag 7 mei 2012

Weer een Round Robin.

Deze vandaag weer afgemaakt:
Het is een baby Disney ABC en is nu weer op de post voor de volgende borduurster.

zondag 6 mei 2012

Weer eens even gekraald.

Vanmiddag eindelijk de tijd en rust gevonden om het vlinderpakketje te maken. Dit hadden de leden gekregen omdat de kralenborduurclub 28 april een jaar bestond. Dat was een erg leuke verrassing. Maar nu is hij klaar en bij mijn werkblad stond een lijstje met een foto van Rob erin maar het was de perfecte maat voor de vlinder dus Rob krijgt een ander lijstje. Hier het eindresultaat:

dinsdag 1 mei 2012

Koninginnedag.

Wat was het een heerlijk weer gisteren. We zijn lekker naar de Twijnstraat gefietst daar was een kinderrommelmarkt en daar liep ik een prachtige puzzel tegen het lijf, was het niet van plan want ik heb er genoeg maar deze is heel bijzonder namelijk een naar een werk van Gustav Klimmt:
De prijs was € 1,50 dus een koopje en 1000 stukjes. Op de terugweg door het park zagen we dit prachtige ganzenpaartje geniet en van de zon
Ook zijn we nog even langs de Salamanderpoel gefietst maar daar was nog weinig te zien alleen kikkervisjes.