Pagina's

maandag 29 november 2010

Lekker weekendje weg geweest!

Met het blad Quizted had ik een prijs gewonnen nl. een weekend Pipodorp. Vrijdag vertrokken en gistermorgen moesten we weer uit het huisje.
Het huisje was erg netjes en goed ingericht. We hadden geen vaste plannen en hebben lekker ons gemak ervan genomen. Zaterdag wel naar Bourtange geweest, een vestingstadje in Groningen. Was erg leuk, wel koud maar er was een restaurant met heerlijke cappuccino.
 Deze foto heb ik vanuit het restaurant genomen.
Misschien van de zomer nog eens terug. Ook was er in een boerderij een Winterfair en daar hebben we een halve poffert (soort tulband) meegenomen en lekkere jam. op de terugweg in Vlagtwedde boodschappen gedaan bij Super de Boer en toen we thuiskwamen lekker soep warm gemaakt en 's avonds macaroni gekookt. Zondag op de terugweg door Nunspeet en toen binnendoor naar Ermelo gereden was een mooie rit. Helemaal in de natuur met wildroosters in de weg want die steken daar zo over, zwijnen en herten. In Ermelo cappuccino met warme apfelstrüdel met vanillesaus en slagroom en toen rustig richting huis.Ik heb ook lekker kunnen borduren, echt even lekker bijgetankt.
Ook rond het huisje was h et zo prachtig met al die witte rijp.

1 opmerking:

  1. Ziet er leuk uit,fijn dat jullie genoten hebben en dat je nog geborduurd hebt ook.
    Je borduurwerk ziet er ook leuk uit mooie kleuren.

    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Groetjes,
Sieneke