Pagina's

woensdag 26 januari 2011

Stroomstoring.

Toen ik vannacht om 3.48 naar het toilet ging was alles donker ook buiten, geen lantaarnpaal of galerijlichtje brandde. Als er een auto door de wijk ging deed dat luguber aan. Uiteindelijk om half 5 toch maar weer naar bed gegaan en om 7.45 werd ik wakker doordat de verwarmingspomp weer aansloeg en was de storing over. Hoewel ik op rtvUtrecht lees dat de helft van de wijk nog zonder stroom zit. Gelukkig was alles in de vriezer  nog hard en bevroren, zag ons laminaat al opgebold en nat. Maar gelukkig niet dus.

Het weekend was Rob vrij en zaterdag is Floor geweest met Quelly, Rowan en Nona. Floor moest examen doen voor tandartsassistente in de Jaarbeurs en ze denkt dat ze het wel gehaald heeft. Rowan en Nona zijn naar hoog Catharijne geweest en Quelly bleef hier om met Rob het spel Gran Tourismo 4 te spelen op de playstation.
 Toen Floor klaar was met het examen heeft Rob haar en de winkelende dames weer opgehaald en hebben we nog gezellig gezeten, daarna lekker boerenkool gegeten waarna ze weer naar huis gingen zodat ze nog op tijd thuis waren voor de finale van popstars. Zondag een rustige dag gehouden want Rob heeft deze week een drukke week,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!
Groetjes,
Sieneke