Pagina's

zondag 20 februari 2011

Het liep een beetje tegen met de muren.

Ja ik was weer te optimistisch. Ik dacht 1 dag behang afstomen en 1 dag sauzen. Mooi niet. De muren waren slechter dan verwacht en het stomen nam ook meer werk. Gisteren was al het oude behang eraf. En zijn we naar Hornbach gegaan om te kijken wat de mogelijkheden waren. En nu hebben we een soort vliesbehang dat je op de muren plakt en daardoor de gaatjes etc. afgewerkt zijn, je ziet het haast niet en je kunt er over heen sauzen. Dus Rob had gisteren nog 2 banen gedaan om uit te proberen en is nu bezig om de andere banen te doen. Dan kijken of de muurverf inderdaad in 1 keer dekt of dat het nog een keer moet. Ik dacht dinsdag met schoonmaken en inruimen te kunnen beginnen maar dat moet ik nog zien. Aankomende week is Rob niet vrij alleen de zondag dus hij probeert zover mogelijk te komen.
Ik had kaartjes gewonnen voor het Holland Flower Festival (vroeger WestFriese flora) nu gevestigd in Middenmeer in een nieuwe hal dus daar gaan we zondag heen, even een dagje er tussenuit en waarschijnlijk bij mijn dochter in Heerhugowaard eten.

1 opmerking:

  1. Bedankt voor je reaktie op mijn blog.
    En wat lijkt me dat super, een eigen kamertje. Succes nog even met opknappen en veel plezier met inrichten en gezellig maken.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Groetjes,
Sieneke