Pagina's

maandag 11 april 2011

Heerlijk weekendje weg.

Toos als je dit leest, van harte gefeliciteerd.
Zaterdagmorgen op weg naar Giethoorn daar aangekomen koffie gedronken en iedereen gedagzegd etc. Toen het boerenbedrijf bekeken met koeienstallen en kalfjes:Ook werd er nog even Jeu de Boul gespeeld:

En daarna ging het richting Giethoorn voor een rondvaart en een wandeling. Maar eerst kregen we een soeparrangementje, heerlijk 3 soorten soep met heerlijk stokbrood. De rondvaart was erg leuk en bij terugkomst kregen we buiten nog koffie met krentenwegge. Het dorp was ook maar bij het 3e bruggetje sloeg bij mij de paniek toe want ik zag het bij Toos die niet te zwaar is al doorbuigen en wiebelen en toen er ook nog kinderen op gingen springen was het voor mij de limit. We hebben toen een lekker terras opgezocht en later kwam Rob zijn moeder bij ons zitten.

Toen we terugkwamen op de boerderij hebben we heerlijk gebarbequed en 's avonds nog lekker gezeten en geborreld.

Zondagmorgen de kamers opgeruimd en toen ontbeten en auto's ingeladen.
Daarna zijn we met zijn allen naar Blokzijl gereden waar het 3 dagen watersportfeest was met tentjes en mooie boten te koop. Dus even een rondje gelopen en ieder even op eigen gelegenheid omdat de een meer belangstelling heeft dan de ander. Uiteindelijk is iedereen weer binnengedruppeld op een terras dat we hadden gevonden bij de sluis en hebben daar nog heerlijk gezeten en een broodje gegeten.

Om een uur of 3 teruggelopen naar het parkeerterrein en daar afscheid genomen en ieder zijns weegs gegaan.
Het was weer super Toos, bedankt!

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!
Groetjes,
Sieneke