Pagina's

woensdag 8 juni 2011

Rob jarig.

Vandaag is Rob jarig en zijn we naar Rotterdam geweest naar Railzminiworld. Ik heb nog geen foto's die moet ik nog even overzetten van de camera en Rob is nu even met de camera bezig dus dat doe ik later.
Het was erg leuk om te zien ook alle details net als de legpuzzels van Jan van Haasteren zag je steeds weer iets anders. Heel leuk. Gewoon thuis lekker warm gegeten en om half acht kwamen er mensen voor het keukenbuffet, dus dat zijn we lekker kwijt. En ja we hebben eindelijk de nieuwe keukenkasten van de week volgt er nog een foto.
Het staat erg mooi ook heb ik er een tafel bij zodat ik daar lekker kan prutsen en meteen een verlengstuk van het aanrecht is omdat ik daar niet zoveel werkruimte heb.
Super. Het meeste is ingeruimd en als Rob volgende week weer aan het werk is ga ik de andere kastjes verder veranderen qua inruimen. Dan heb ik 2 weken om het huis even goed door te gaan voor we onze verjaardag vieren. Dit doen we altijd op 1 dag omdat we zo kort na elkaar jarig zijn en iedereen van ver weg moet komen.
Van mij heeft Rob als verjaardagscadeau Ferrari rijden en dat gaan we morgen in Nuenen doen. Het toeval wil dat we daar vorig jaar geweest zijn toen zaten we in 't Wolfsven en gingen daar even snel wat eten en omdat het al laat was vlak voor sluitingstijd en slecht weer niet teveel gezien alleen dat het een mooi dorp is en dat Vincent van Gogh er gewoond heeft. Dus mooie gelegenheid om het morgen beter te bekijken. Foto's volgen.

2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je man, mijn man is ook vandaag jarig. Wij zijn uit eten geweest samen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog gefeliciteerd! Hoe ging het in de ferrari?

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Groetjes,
Sieneke