Pagina's

woensdag 20 juli 2011

Lekker weer.

Vanmiddag naar Rob zijn moeder geweest om bij het restaurant haar 87e verjaardag te regelen. Zij viert het de 31e 's middags omdat iedereen ook van ver komt en zij de drukte thuis niet heeft. Koffie/thee met gebak en een drankje en hapje.
De afspraak stond verkeerd in het boek dus moesten we een kwartier wachten maar het was lekker weer en we zaten op het terras en kregen de koffie gratis dus dat was niet erg. Toen e.e.a. doorgesproken en kregen we nog een koffie voor het wachten. Dus dat was mooi meegenomen je zit er pracht met uitzicht over een grote plas. We waren vergeten een briefje neer te leggen voor de Thuiszorg die haar medicijnen verzorgt dus op tijd weer terug en toen zijn wij ook naar huis gegaan zodat we nog thuis konden eten.
Verder gaat het weer lekker alleen Rob was toch nog niet helemaal beter en had maandagavond zoiets van ik weet niet of het gaat morgen. Maar gelukkig kreeg ik om 10 uur een sms van zijn werk dat het toch wel ging.
Morgen is hij vrij en kunnen we de Tour kijken en kan hij nog een beetje bijkomen.
Ik ben maar weer een legpuzzel begonnen gewoon weer een verslaving. Er ligt een hele stapel die ik heb gekregen en die moet nu ineens af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!
Groetjes,
Sieneke