Pagina's

maandag 7 november 2011

Nieuwe Mercedes??!!

Vandaag zomaar een nieuwe Mercedes in gebruik.
Ik was er nog niet aan toegekomen maar vorige week is er een auto tegen ons geparkeerde auto gereden. Sinds we de groenvoorziening in de stoep hebben zijn de betonnen opstakels die langs de stoepranden stonden verwijderd. Met als gevolg dat te pas en te onpas bestelauto's tussen de geparkeerde auto's door de stoep op rijden.
Zo ook vorige weeker reed er dus 1 achteruit over de stoep om weer vooruit de weg op te draaien tussen de auto's door en Rob zag ineens onze auto bewegen. Ja vette deuk in de bumper en doorrijden. Toen Rob beneden kwam had inmiddels politie gebeld en moest aangiste komen doen, kwam ook de bestelbus weer terug (was aan het helpen bij een verhuizing) maar ontkende alles terwijl hij zonder dat Rob had gewezen wel wist om welke auto het ging !!
Maar 's middags kwam hij toch zijn gegevens brengen maar zijn baas mocht het niet weten maar dat kan natuurlijk niet want de verzekering staat wel op de naam van het bedrijf. Gelukkig zijn we all-risk verzekerd en vandaag kon Rob de auto dus al brengen voor reparatie gaat 2 dagen duren want hij moet ook gedeeltelijk gespoten en hij kreeg een leenauto mee. Nu staat er dus een hele mooie zilveren Mercedes voor de deur een mooi 5-deurs "autootje". Ik zei al tegen Rob je weet wanneer ik jarig ben maar daar moest hij helaas smakelijk om lachen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!
Groetjes,
Sieneke