Ja ook op de borduurclubs worden recepten geplaatst en zo ook dit recept van speculaasbrokken. Ik had ze gisteren al gemaakt maar die waren helemaal mislukt en eindigden in de prullenbak. Kon mijn deegroller niet vinden en heb het uiteindelijk gedaan met een pastaroller van een meter lang dus dat werkte niet echt. Ook waarschijnlijk de tijd iets te lang en de bakplaat te laag dus verbrand. Ik merk wel vaker dat ik met mijn oven best wat minder tijd of iets lagere temperatuur kan doen.
Maar in ieder geval vandaag weer geprobeerd en net zo lang gezocht tot ik mijn deegroller vond, lag dus in een kastje waar ik gisteren ook 2 keer had gekeken.
En vandaag ging het alsof ik het iedere dag deed, dus was zo gepiept.
Hier het resultaat:

En ze zijn HEERLIJK!!
Ik heb het gevoel dat ik het ruik tot hier hmmmmm lekker.
BeantwoordenVerwijderenVolgende week bak ik er ook weer.
groetjes Liliane
Ze zien er heerlijk uit. Ik moet toch maar eens speculaaskruiden meenemen vanuit Nederland, dan kan ik het hier eens proberen. Ik bak hier toch bijna alles zelf, en mijn man is gek op speculaasbrokken.
BeantwoordenVerwijderenhet heeft vast erg lekker geroken bij jou thuis, ik wil ze van het weekend ook gaan proberen
BeantwoordenVerwijderenOh wat zien ze er heerlijk uit, misschien ga ik het aankomend weekend ook maar eens proberen.
BeantwoordenVerwijderenhmmm dat klinkt lekker, van de week ook maar eens proberen.. Zal het recept eens opzoeken.
BeantwoordenVerwijderen