Pagina's

dinsdag 27 december 2011

De Kerstdagen zijn weer om.

We hebben het heel gezellig gehad. Rob zijn moeder wilde graag eens aan de beurt zijn en in plaats van ergens in een restaurant te eten waar je de hele avond opgeprikt zit zijn ze eerst hier naar toe gekomen voor koffie met Kerststol en banketkrans. Daarna zijn we vertrokken naar de Jaarbeurs voor het Kerstcircus wat erg geslaagd was. Toen we weer thuis kwamen snel de tafels verschoven en gedekt en konden we beginnen met het voorgerecht, dat was mijn gedeelte. Maar mijn schoonzusjes kwamen me al snel helpen. Rob was ondertussen al in de keuken met het hoofdgerecht begonnen wat even wat tijd nodig had. Gelukkig hadden we zaterdag al het een en ander kunnen voorbereiden. Inmiddels lagen er ook wat pakjes onder de boom en die hebben we tijdens de laatste koffie uitgepakt.
Van Rob had ik 's ochtends al Dolce & Gabana the One, gekregen en 2 clips voor mijn Pandora-armband.
's Avonds kreeg ik onder de boom nog de Delicious-agenda, ook erg leuk.
Gisteren waren we erg moe ik heb zelfs tot half 11 geslapen, komt ook omdat mijn lichaam op het ogenblik niet zo meewerkt waardoor alles dubbele moeite kost. We zouden met zijn 2en gourmetten maar hadden eigenlijk geen zin en hebben alles in de vriezer gedaan en de biefstukjes gebakken met chapignons en wat frites. De paprika en zo gaat van de week wel in de macaroni.
Vandaag lekker rustig aan gedaan, een puzzel afgemaakt waar ik mee bezig was, foto volgt morgen. En even dingetjes gedaan zoals medicijnen bij de apotheek gehaald en kattenvoer bij de dierenarts, oud papier en lege flessen in de bakken.

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!
Groetjes,
Sieneke