Pagina's

zaterdag 21 januari 2012

Vannacht vakantie geboekt.

We waren al een poosje bezig over vakantie, zijn al een paar jaar niet geweest. En nu uiteindelijk via Saksen, Beieren en Hongarije ineens weer in Frankrijk terecht gekomen.
Het ziet er allemaal er mooi uit en de recensies zijn heel goed en de prijs viel ook mee omdat we niet in het hoogseizoen gaan.
We gaan naar Languedoc-Roussillon, mooie natuur, dorpjes die stil lijken te zijn staan, ook kun je er mooie riviercruises maken, maar dat blijft voor mij met mijn watervrees altijd even afwachten, moet altijd eerst de situatie overzien en de opstap naar de boot etc. Als ik er eenmaal op ben vind ik het prachtig.

2 opmerkingen:

 1. Oooh, leuk, wij gaan daar al jaren op vakantie. Het is niet zo'n toeristische streek, maar heel erg mooi. Je moet zeker Minerve gaan bezoeken. Waar ga je? Wij gaan dit jaar naar Oupia, vlakbij Olonzac.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij gaan naar Homps, Minerve lijkt ons erg mooi, is dat goed te bereiken, ik hou nl niet erg van weggetjes langs afgronden. Ik kijk net op de kaart en zie dat Olonzac heel dicht bij elkaar ligt, ook toevallig. En voor ons is het de 1e keer. Ik was wel al een keer in de Dordogne en samen zijn we naar Nantes en Parijs geweest.
  Nu zouden we eigenlijk naar Saksen of Beieren en kwamen in Frankrijk terecht!
  Groetjes,
  Sieneke

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Groetjes,
Sieneke