Pagina's

zaterdag 8 september 2012

Lekker op pad geweest.

Eerst lekker naar de wolwinkel gefietst en daar een 2e bol sokkenwol gekocht want het 1e paar is bijna af en nu wil ik een andere techniek proberen maar ook een bol waar ik een winspan van wil maken de kleur loopt van paars naar bruin en leek mij mooi bij mijn groene jas een. De wol is een design van Kaffe Fasset, die erg mooie dingen maakt. Ook 2 kleine goeie rondbreinaalden.
Toen ik voor mijn moeder keek of haar nieuwe doorloperboekje er al was zag ik de nieuwe Patricia en daar stonden ook mooie dingen in dus ook gekocht. Daarna door het Intratuin want ik moest nog steeds plantjes hebben om de bak met Clematissen op te vullen, ze hadden nu Herfstvreugde in de aanbieding 5 plantjes voor € 5,-- en ze moeten nog even een beetje uitzakken en vormen maar dat komt goed, straks nog even water en besproeien.
Toen door naar de kapper en boodschappen gedaan. Morgen komt mijn moeder want het wordt prachtig weer en kunnen we lekker buiten zitten en zij wilde graag de kipdrumsticks met sperciebonen eten, die ik van de week heb gemaakt. Een recept van AH voor in de oven, ik had er wat extra kruiden bij gedaan en we hebben gesmuld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!
Groetjes,
Sieneke