Pagina's

woensdag 21 maart 2012

Niet echt aktief.

Ik zag dat het al weer even geleden is mijn laatste berichtje, ben de laatste tijd niet zo aktief. Komt ook omdat ik niet zoveel handwerk.
Wel ben ik met een zomertruitje bezig (al 2 jaar) nu maar eens afmaken.
Ook heb ik weer een nieuwe Round Robin, dus daar volgen binnenkort foto's van.
Verder ben ik ook nog weer met een legpuzzel bezig.
De fysio begint aan te slaan ik merk vooruitgang maar soms even een terugslag.
Ook heb ik een aantal oefeningen dus ben 3x per dag bijna een half uur bezig.
Van de week ineens 2 leuke uitnodigingen voor een voor een overnachting in Veenhuizen (gevangenismuseum) en 1 voor een 40jarig huwelijk een avond in Schoorl. Helaas zijn we bij de laatste net op vakakntie.

zaterdag 10 maart 2012

3e Tuinpuzzel klaar.


Heb nog aardig last van mijn rug uitwerking van de fysio, denk ik. Maar ik had het liefst mijn bed in gekropen maar helaas lig ik daar ook niet lekker. Dus maar een goeie stoel gepakt, paracetamol genomen en de legpuzzel afgemaakt die er al weer een paar weken lag.
Nu is de box (3 puzzels) helemaal klaar en kan dus ok de stapel die klaar is.

woensdag 7 maart 2012

Topje klaar!

Een paar jaar terug had ik verschillende kleurtjes katoen gekocht in de aanbieding bij de Wibra maar er eigenlijk niets mee gedaan. Nu kwam ik het weer tegen en aangezien ik niet genoeg had van 1 kleur heb ik maar streepjes gebreid. Al met al vind ik het zelf erg leuk geworden en het draagt lekker op het balkon van de zomer.
Maar nu heb ik alles nagewogen en blijkt dat ik nog genoeg garen heb voor nog een Topje misschien dat ik nog 1 bolletje erbij koop van een sprekend kleurtje want het rose is nu op.

Bedankt!

Voor de goeie wensen. Vandaag weer naar de fysio-therapeut geweest en er weer een oefening bij gekregen. Nu maar zien hoe het van de week uitwerkt. Zou fijn zijn als ik zonder pijn boodschappen kon doen. Nu doet iedere stap zeer. Maar met fietsen gelukkig geen last.