Pagina's

zondag 14 november 2010

Drukte achter de rug.

Donderdag niet meer naar de Kreadoe gegaan want Aty had van verschillende mensen gehoord dat het alleen maar scrapbooking was en weinig andere dingen en aangezien we gratis kaartjes haaden en ik ook nog niet 100% opgeknapt, maar thuisgebleven. In plaats daar  van heb ik wat klusjes in huis opgeknapt.
Donderdag waren ook de 2ling jarig (mijn oudste kleindochters) en die zijn 18 geworden, het feestje volgt nog.
Ook Petra was jarig en die vierde het vrijdagavond dus daar gezellig heen geweest en waren pas om 02.00 uur thuis. Toos had leuk garen maar die wilde ze ruilen voor een andere kleur en nu heb ik die van haar (blauw) en ga daar een sjaaltje van maken en voor haar bestel ik dan de andere kleur.
Vandaag naar de verjaardag van Menno geweest in Wijk bij Duurstede. Ton had eerst mijn  moeder opgehaald en toen mij want Rob moest voor een collega invallen.
Ton was heel blij met haar blouson, sjaal en baret en ze zaten als gegoten en staan erg leuk. Ze is inmiddels 10 kilo afgevallen en dat is goed te zien.
Ik kreeg een prachtige bos bloemen van haar. Na de verjaardag (we zijn 's middags geweest) hebben ze  hier gegeten en even bijgekletst.
In de loop van de avond kreeg ik steeds meer last van mijn rug dus hoop dat het niet erger wordt.
Morgen is Rob vrij en hebben  we een rustige dag gepland. De laatste Formule 1-race van dit seizoen wordt gereden en die gaat hij live kijken en ik zie wel wat ik ga doen. Ik heb de nieuwe Bingo en moet nog even een breipatroon veranderen voor de trui die mijn moeder voor Rob aan het breien is. Misschien nog even borduren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!
Groetjes,
Sieneke