Pagina's

donderdag 3 maart 2011

Het overkomt je.

Zomaar ineens zit je midden in de troep.
Er was beneden in de bergruimten een lekkage en die scheen van ons toilet af te komen dus gisteren de loodgieter over de vloer en het was een fikse klus want hij ging om bij 6sen pas weg. Stom ik had makkelijk eerder boodschappen kunnen doen maar omdat we ook moesten stemmen er op ingesteld dat we samen zouden gaan en alles in een keer af zouden werken. Dus toen de loodgieter weg was toch gaan stemmen en toen maar een diepvriespizza meegenomen. Vanmorgen zag het toilet er zo uit:

Rob had voor hij naar het werk ging de huismeester proberen te bellen om te horen wat de verdere plannen waren maar die nam niet op dus boodschap ingesproken. Maar even nadat Rob weg was stond de opzichter voor de deur en vroeg hoe het er voor stond. Verteld dat Rob vond dat de afvoer nog niet lekker ging en dat beaamde hij na een blik op de leidingen geworpen te hebben, dus belde hij de loodgieter en lag uit dat de buis in ieder geval gedraaid moest zodat hij waterpas kwam en dan zou het goed zijn. Dus vanmiddag weer de loodgieter. Morgenochtend zou dan iemand komen om 8 uur om de achterwand weer dicht te maken maar die stond ook ineens vanmiddag voor de deur, dus de achter wacht zit er nu ook in:

De stortbak en fonteintje zijn er nu dus ook af. En morgenochtend komt de tegelzetter het hele toilet over de oude tegels heen betegelen omdat die er niet meer zijn. Ik krijg nu witte tegels wat wel leuk is want ik liep al te denken om eens een leuk gekleurd matje te kopen wat de ecru die ik nu heb wordt slecht. Dus reden om het toilet weer eens op te leuken. Aangezien we gelukkig een 2e toilet hebben komt maandag de loodgieter dan weer voor het vastzetten van de wcpot, fonteintje en stortbak. En kan ik schoonmaken! De deur zit nu dicht dus je ziet er niets van en de gang heb ik net gedweild.

4 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oei dat is ook minder he, zo onverwachts problemen.

  Hopelijk is alles snel terug opgelost

  Mvg Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. klein gelukje bij een ongeluk dus, kun je je wc-tje gaan opleuken. succes met de rommel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet leuk die mankementen Sieneke maar wel leuk dat je nu toch nieuwe tegeltjes in de toilet krijgt. Met een paar leuke dingetjes ziet het er gelijk weer heel anders uit.

  Groetjes Lenie

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Groetjes,
Sieneke