Pagina's

woensdag 29 juni 2011

Dat was weer even wennen.

Zomaar ineens over de 30 graden. Ik dacht maandagmorgen nog lekker, ik ga snel opschieten dan kan ik buiten borduren. Maar na een half uurtje boeide het borduurwerk me niet meer toen maar een doorloperboek gepakt maar intussen kwam Rob thuis en ook dat werkte niet want ik werd er slaperig van. Toen maar een grote kastplank gepakt die nog over is en daar een puzzel op gaan leggen. 's Avonds de plank op de eettafel en nog afgemaakt.
Deze puzzel (500stukjes) heb ik eens nieuw op een rommelmarkt gekocht en het leuke is dat er een doorzichtig inlegvel inligt en als je die op de doos legt kun je alle namen van de afgebeelde dieren zien. Leuk voor Lionel-Jay denk ik.

Maar dinsdag weer heet had geen zin om de plank etc. weer naar buiten te slepen want het werd 's ochtends al erg donker en dreigend dus lekker aan mijn werkblad gaan zitten alle ramen open en het was zelfs koel en deze gemaakt
(1000stukjes)Jumbo kwaliteit en dat merk je dan meteen werkt veel makkelijker en sneller.
Eigenlijk is de verleiding groot om weer een andere te pakken misschien straks nog een beginnetje maken.

zondag 26 juni 2011

Gezellig verjaardagsfeest gisteren.

Ja het was heel gezellig en geslaagd allemaal.
We zijn ontzettend verwend met heel veel bloemen de huiskamer staat vol maar heel gezellig komt net mooi uit allemaal en niet te. Verder pandora-bedels, bioscoopbon, ovenschalen, borduurringen, borduurregelwijzer, papiersnijder, doucheschuim en geld. En Rob veel wissels voor zijn treinbaan, bioscoopbon, VVVbon.
Het was alleen een ravage. Er was een glas cola over de vloer gegaan wel opgedaan natuurlijk en een dweil erover, maar iedereen met schoenen erover dus dat pakte lekker aan. Vanmorgen eerst even vaatwasser geleegd en gevuld toen gedeelte gedweild zodat de 2zitsbank en de salontafel weer op hun oorspronkelijke plaats konden. Toen lekker afbakbroodjes op een bord klaargemaakt en Rob vast op de bank laten zitten en ik ben toen van de keuken zo naar de bank gegaan met de dweil en terwijl we zaten te ontbijten kon de vloer mooi drogen. Daarna cadeau's opgeruimd en bloemen verzorgd en gedoucht en toen was alles weer netjes. Vanmiddag lekker de F1-race gekeken op de tv.
Ik had een fout in de Harvest Vieuw dus die hersteld nu kan ik weer verder er mee.
Morgen even goed stofzuigen en even een beetje rust nemen want mijn enkels spelen behoorlijk op.

maandag 20 juni 2011

Update Catia Dias.

Ik kwam tot de ontdekking dat ik helemaal was vergeten om een foto te maken. Hij lag al zeker een week te wachten op het volgende deel van 1 juli.


Deze blijft heel leuk om te doen, iedere maand ben je nieuwsgierig naar de volgende kleurtjes.

Nieuwe update HVA en Vierlanden.



Snel de volgende delen vragen dan is er weer een begin van een nieuwe rij en van de Vierlanden de rij af.

Sjaaltje klaar!

De laatste paar dagen druk geweest met het reorganiseren van de kasten en het afwassen van het serviesgoed dus gistermiddag lekker op de bank geploft om wat opgenomen programma's te kijken en ondertussen het sjaaltje opgepakt dat ik weer tegenkwam met opruimen. Het is erg leuk geworden vind ik zelf.Hier het resultaat:

vrijdag 17 juni 2011

Een week met een gaatje.

Het houdt niet op rol iedere dag in nieuwe dingen en nog geen rust gevonden na de vakantie. Gelukkig wel leuke dingen, maar soms word je een beetje geleefd, hoewel ook minder leuk want Quelly en Rowan zijn gezakt.Quelly voor de 2e keer HAvo dus kijken ze wat de mogelijkheden nu zijn MBO of een fitnesstraining-opleiding of iets in die geest. En Rowan heeft 1 her VWO (Manegement en Organisatie) dat moet ze woensdag doen en krijgt dan de 29e de uitslag weer.
Donderdag zouden we naar Ton haar huis gaan kijken en waren om 8.30 vertrokken want Rob wilde even bij de modelbouwzaak in Heerhugowaard kijken ter info en dacht als we vroeg weggaan moet dat lukken. Vergeet het maar, om bijna half 10 waren we eindelijk aan de andere kant van Utrecht en zijn toen eerst naar mijn moeder gegaan waarvoor we ook spullen in de auto hadden. Daar Ton gebeld en die bleek niet ala minuut de afstomer en behangtafel nodig te hebben omdat ze al van ieder 1 had en in overleg maar niet gegaan, de woningbouw was ook nog in de woning bezig, dus Ton kon ook niets doen. Toen maar koffiegedronken bij mijn moeder en daarna weer terug naar huis broodje gegeten en 's middags weer op pad. Ik had woensdag namelijk het dressoir dat we graag wilden op marktplaats gezien en kon het eens worden met de verkoper. Dus donderdag om 13.30 de aanhanger opgehaald bij het tankstation en op weg naar Tiel dat ging allemaal goed en het dressoir zag er keurig uit. De hele dag goot het maar tijdens onze rit naar Tiel was het droog dus dat viel weer mee. Maar toen Rob de aanhanger weer terug ging brengen viel het weer met bakken uit de hemel.
Hier een foto:

Maar het oude dressoir moest leeg en daar komt nu vanavond iemand voor kijken ik hoop dat hij hem meteen meeneemt.
Hier nog een foto van de keukenkasten en mijn doe-hoekje. Het is nog rommelig maar ik blijf bezig met kasten inruimen en doorschuiven, dus nog even.

Ik had ook last van tegenlicht van het raam en met mijn rug tegen de aanrecht kreeg ik er helemaal geen kast op dus maar even half.
Vanmorgen weer verder met de spullen uit het dressoir omwisselen en verder even het huishouden gedaan een paar keer telefoon dus schoot niet echt op. Maar ja de was hangt en daarna ben ik boodschappen gaan doen, moest naar de apotheek voor mijn hooikoortspray en maar gelijk bij de kapper gekeken of ze tijd had, dat lukte ook. En aangezien het het weekend slecht weer schijnt te worden, meteen de weekendboodschappen meegenomen. Dan kan ik het weekend lekker verder met de kasten. Rob moet werken dus alle tijd aan mezelf.
Gelukkig kan ik 's avonds nog een beetje borduren maar loop vreselijk achter met de sals. Als we volgende week onze verjaardag gehad hebben hoop ik toch eindelijk weer 's middags wat te kunnen borduren.

maandag 13 juni 2011

Vaas gekocht.

Vandaag naar de Luikse markt geweest op het terrein van de Veemarkthal. Eigenlijk niet echt aan ons besteed en na 2 1/2 uur slenteren (hadden toen de helft gezien) zijn we afgehaakt. Volgende keer maar weer een gewone rommelmarkt.
Wel heb ik deze vaas gekocht het was liefde op het 1e gezicht. Voor 2 euro (en 12 euro entree) koopje toch?


En vanavond als afsluiting van de vakantie een pannenkoek gegeten in een pannenkoekrestaurant dat hier nog niet zo lang is het was eerst een manege en nog een beetje geloof ik want ze organiseren kinderfeestjes met ponyrijden en je kunt ook thuisgebracht worden met paard en wagen. Wij waren er nog nooit geweest.

zondag 12 juni 2011

Boeda-pakket..

Hier nog de beloofde foto van het boedapakket dat ik in Eindhoven van Rob kreeg:

Nieuw boek gekocht.

In de nieuwsbrief van Bruna stond dit boek in de aanbieding dus meteen besteld aangezien alles wat met Antoni Gaudì te maken heeft mijn belangstelling heeft.

Nieuwe update HVA en Vierlanden.

Langzaam maar zeker toch weer wat gedaan. Overdag kom ik er op het ogenblik niet aan toe dus bij sommige tv programma's kan ik s avonds wat doen.


donderdag 9 juni 2011

Vandaag Ferraridag!

Saskia het was geweldig en Ria ook nog gefeliciteerd!
Vanmiddag eerst naar een handwerkwinkel in Eindhoven en geloof me ik heb lopen watertanden zoveel moois gezien. Zelfs Rob liep helemaal warm toen hij kant en klare werken zag hangen en uiteindellijk kreeg ik een boeda borduurpakket van hem. Morgen volgt de foto.
Toen door naar Nuenen en daar eindelijk tegen een mooie pedaalemmer voor de keuken aangelopen, een deurstopper voor Rob zijn kamer de deur gaat nu steeds tegen een kast dus ook opgelost en eindelijk eens goeie gewichtjes voor het kleed op de balkontafel.
Natuurlijk een visje en een ijsje gegeten en om half 6 richting Traffic control waar alle evenementen georiganiseerd worden. Om 18.15 mocht Rob maar je moet een half uur van tevoren aanwezig zijn. Wij dachten het oude type in het rood maar nee er kwam een hele mooi in de felgele kleur zo mooi. Het was echt een succes ondanks dat Rob altijd de boot af hield vond het te duur etc. Maar hij vond het geweldig. Mocht zelfs even 170 op de snelweg rijden.

woensdag 8 juni 2011

Rob jarig.

Vandaag is Rob jarig en zijn we naar Rotterdam geweest naar Railzminiworld. Ik heb nog geen foto's die moet ik nog even overzetten van de camera en Rob is nu even met de camera bezig dus dat doe ik later.
Het was erg leuk om te zien ook alle details net als de legpuzzels van Jan van Haasteren zag je steeds weer iets anders. Heel leuk. Gewoon thuis lekker warm gegeten en om half acht kwamen er mensen voor het keukenbuffet, dus dat zijn we lekker kwijt. En ja we hebben eindelijk de nieuwe keukenkasten van de week volgt er nog een foto.
Het staat erg mooi ook heb ik er een tafel bij zodat ik daar lekker kan prutsen en meteen een verlengstuk van het aanrecht is omdat ik daar niet zoveel werkruimte heb.
Super. Het meeste is ingeruimd en als Rob volgende week weer aan het werk is ga ik de andere kastjes verder veranderen qua inruimen. Dan heb ik 2 weken om het huis even goed door te gaan voor we onze verjaardag vieren. Dit doen we altijd op 1 dag omdat we zo kort na elkaar jarig zijn en iedereen van ver weg moet komen.
Van mij heeft Rob als verjaardagscadeau Ferrari rijden en dat gaan we morgen in Nuenen doen. Het toeval wil dat we daar vorig jaar geweest zijn toen zaten we in 't Wolfsven en gingen daar even snel wat eten en omdat het al laat was vlak voor sluitingstijd en slecht weer niet teveel gezien alleen dat het een mooi dorp is en dat Vincent van Gogh er gewoond heeft. Dus mooie gelegenheid om het morgen beter te bekijken. Foto's volgen.

dinsdag 7 juni 2011

3 jaar getrouwd.

Vandaag een superdagje gehad. Eerst naar Medemblik waar Rob een startersset voor zijn treinbaan heeft gekocht, die net onder grote belangstelling en een beetje angst is geprobeerd:

Te laat in de gaten dat de kattenbak daar nog voor nood stond dus die staat ook op de foto.
Toen langs het IJsselmeer via ENkhuizen richting Purmerend daar was nog een treinenzaak waar Rob even informatief wilde kijken maar die viel tegen. Toen nog even in het centrum gelopen en een terrasje gepakt. Onderweg naar huis nog een hapje gegeten. Dus een heerlijk ontspannen dagje.

donderdag 2 juni 2011

Nieuw breigaren

Vanmiddag even naar de braderie in Odijk geweest, was leuk net mooi in een uur waren we erover, lekkere vis meegenomen. Maar ook een nieuw breigaren gekocht en dit moet de sjaal worden die je er van kunt breien:

Ik heb gekozen voor de paarstinten.

Correctie BloemenRR

Deze wordt dus niet verkocht maar geschonken aan een goed doel.