Pagina's

zondag 29 juli 2012

88 jaar.

Gisteren is Rob zijn moeder 88 jaar geworden. Dit jaar hadden we een leuke en mooie locatie voor haar gevonden in Reeuwijk. En koos ze voor een Reeuwijkse broodmaaltijd. We waren er om 12 uur en hebben eerst lekker koffiegedronken en toen iedereen gearriveerd was zijn we verhuisd naar een ander gedeelte van het terras waar we een heelijke lunch geserveerd kregen met buiten al het heerlijk ambachtelijke brood ook nog heerlijke bitterballetjes en eigengemaakte tomatensoep:
We troffen het zo enerm met het weer dat we nog lekker hebben uitgebuikt en hebben afgesloten met nog een kopje koffie. Het adres hadden we via google gevonden en het was er zo schitterend. Vanuit Gouda rij je een prachtig weggetje in waar je iedere keer even in een inhammetje moet wachten tot er een tegenligger langs is met aan weerszijden huizen met een bruggetje en prachtige water met zwanen en bloeiende waterlelies.

1 opmerking:

  1. ZIet er heerlijk uit. En vanuit Gouda kun je idd heel mooi binnendoor rijden. Wij hebben daar regelmatig fietstochten gedaan toen we nog in Nederland woonden.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Groetjes,
Sieneke